Veri Silme Talimatları
Clodron'daki verilerinizi ve bağlı hesaplarınızı silmek için:
- Bağlantıyı kaldırın: app.clodron.com adresindeki Bağlantılar sayfasında ilgili hesabın Kaldır düğmesine basın. Erişim belirteci ve hesap kaydı hemen silinir.
- Platformdaki yetkiyi kaldırın: Instagram ve Facebook için Meta hesap ayarlarınızdaki İş Entegrasyonları bölümünü kullanın. Google için myaccount.google.com/permissions adresinden Clodron erişimini kaldırın.
- Hesabın tamamını silin: Kayıtlı e-posta adresinizden berke@clodron.com adresine hesabımı sil konulu bir e-posta gönderin. Bağlı hesaplar, mesajlar ve dosyalar dahil tüm verileriniz 30 gün içinde kalıcı olarak silinir ve size onay gönderilir.